Κατασκευή χειροποίητης ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Χειροποίητες ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ



Κάρτες  ευχετήριες, για φίλους ή χειροποίητες κάρτες που θα τις  χρησιμο για τον στολισμό και την γιορτινή διακόσμηση του σπιτιού.

Τα υλικά που θα σας χρειαστούν είναιαπλά, ιδιαίτερα και  οικονομικά. 

Σίγουρα τα περισσότερα τα έχετε ήδη στο σπίτι σας.



 χαρτόνι σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθηή
- Λεπτές υφασμάτινες κορδέλες και σπάγγο σε διάφορα σχέδια και χρώματα
- Φύλλα από χαρτόνι  σε διάφορα χρώματα
- Κόλλες περιτυλίγματος σε διάφορα χριστουγεννιάτικα αλλά και μη γιορτινά μοτίβα
- Κομματάκια από λεπτό  ύφασμα  επίσης σε γιορτινά ή μη σχέδια
- Πολύ μικρού μεγέθους χριστουγεννιάτικα στολίδια, διακοσμητικά, χάντρες, κουμπιά κλπ. 
- Ψαλίδι,  μαρκαδόρους και μια γερή κόλλα  

Ένας ...υπολογιστής μαζί με εκτυπωτή ή στάμπες με γράμματα αλλά και stencils σε χριστουγεννιάτικα σχέδια και χιόνι σε σπρέυ,  θα σας βοηθήσουν αλλά  θα σας χρειαστούν μόνο για πολύ ιδιαίτερες ...καλλιτεχνικές δημιουργίες.  
-


Σε μία εποχή που το διαδίκτυο έχει κατακλύσει τη ζωή μας, η αποστολή χριστουγεννιάτικων ευχετήριων καρτών  αποκτά άλλο νόημα.


Δημιουργήστε 3-D κάρτες σχεδιάζοντας ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, είτε στο εσωτερικό είτε στο μπροστινό μέρος της κάρτας. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χαρτί σε διάφορα χρώματα, το οποίο θα διπλώσετε με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργηθούν οι απαραίτητες «τσακίσεις», όπως μπορείτε να διακρίνετε και στις φωτογραφίες.

Χρησιμοποιήστε διπλόκαρφα για πιο πρωτότυπες κάρτες, τα οποία θα καρφιτσώσετε στο μπροστινό μέρος της κάρτας. Έπειτα, κρεμάστε μεταλλικές πλάκες με χριστουγεννιάτικο ύφος ή ό,τι άλλο επιθυμείτε. Εναλλακτικά, αντί για διπλόκαρφα μπορείτε να τοποθετήσετε κουδουνάκια που θα προσδώσουν περισσότερη χριστουγεννιάτικη αύρα στην κάρτα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: